Menu
Your Cart

Masini de recoltat gazon


Masinile de recoltat gazon Classen vă oferă tăietura exactă de care aveți nevoie. Indiferent dacă proiectul dvs. se mută sau repoziționează, extinderea unui pat de flori existent sau stabilirea unei noi suprafețe de plantare, utilajul Classen își face treaba rapid! Acum, utilajele Classen sunt mai ușor și mai confortabile ca niciodata - cu o vibrație de până la 42%!

De ce sa folosesti o masina de recoltat gazon Calssen?

Când vine vorba de înlăturarea gazonului, Classen oferă cel mai compact și manevrabil taietor de pe piață. Economisiți timp și faceți munca mai confortabilă. Indiferent de condițiile solului, utilajele Classen oferă o gamă variată de lame de tăiere și unghiuri de lamă pentru a livra tăietura necesară realizari proiectului.

Indiferent dacă lucrati pe un sol cu denivelari sau drept, utilajele Classen oferă cea mai precisa taiere. Îmbunătățiți calitatea gazonului dvs. și reduceți costurile forței de muncă cu o masina de recoltat Classen.
 
Classen ... îngrijirea gazonului mai usor de realizat!

Nu sunt produse în această categorie.

Notificare privind fisierele cookie
Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dvs.