Menu
Your Cart

Suprainsamantare gazon

Masinile de suprainsamantat gazon Classen te ajuta sa semeni sau suprainsamantezi o peluză nouă sau un gazon existent. Avand cuva de seminte in fata utilajului utilajul asigura o mai buna acoperire a solului pentru o mai bună germinare a semințelor. Designul unic al lamelor, cu muchie de tăiere pe ambele fete, dublează durata de viață a lamei. Manerele se îndoaie cu ușurință, pentru portabilitate și depozitare. Masinile de suprainsamantat Classen se transformă în câteva minute într-o greblă cu sac sau cu tăietor vertical. Classen ... îngrijirea mai usoara a gazonului!

Masina de suprainsamantat gazon Classen PRO Hydro‑Drive HTS-20HE Masina de suprainsamantat gazon Classen PRO Hydro‑Drive HTS-20HE
Precomanda
Producator: CLASSEN Model: Classen PRO Hydro‑Drive HTS-20HE
26 lame polivalente tratate termic cu muchie de tăiere pe ambele capete dublaza durata de viață a lamei si asigura omai bună germinare. În plus, fiecare lamă poate fi rotită cu 180 de grade pentru a dubla durată de viață.- Distanta intre lame de 3,75 cm, oferă cea mai bună acoperire a semințelor- Ma..
65.450,00Lei
Fără TVA:55.000,00Lei
Semanatoare gazon Classen TS 20HE Semanatoare gazon Classen TS 20HE
Precomanda
Producator: CLASSEN Model: Classen TS 20HE
• Mai multe lame = o germinație mai bună. În plus, fiecare lama tratată termic poate fi rotită cu 180 de grade pentru o durată de viață dublă.    • Poziționarea cea mai strânsă a lamelor din industrie (distanțată la o distanță de 1,5 ") asigură cea mai bună acoperire a semințelor ..
10.926,09Lei
Fără TVA:9.181,59Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Notificare privind fisierele cookie
Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dvs.