Menu
Your Cart

Cum comand


Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

 Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

 Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 Verifica-ti comanda

 Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

 Detalii de facturare si livrare comanda

 Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata.

 Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Gardeix” inainte de a trimite comanda.

 Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

 Salvarea datelor

 Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.


Notificare privind fisierele cookie
Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dvs.